BGŻ - Opinie - Kredyt hipoteczny i budowlany

Opinie o kredycie hipotecznym w BGŻ

Piątek 6 styczeń 2012 8:43Zgłoś nadużycie
KredytnaM
KredytnaM

Postów: 157
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: BGŻ - Opinie - Kredyt hipoteczny i budowlany

Bank BGŻ - Opinie


Kredyt hipoteczny i budowlany w Banku BGŻ na zakup mieszkania lub domu, budowę domu, refinansowanie innego kredytu hipotecznego


  • marża promocyjna od 1,05%
  • maksymalny okres spłaty kredytu to 40 lat
  • kredytowanie do 100% wartości nieruchomości
  • do wyboru raty równe lub malejące

Czekamy na Twoje opinie o kredycie hipotecznym w Banku BGŻ

Ostatnio edytowane przez KredytnaM; Niedziela 6 październik 2019 0:40
Środa 21 marzec 2012 20:55Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: BGŻ - Opinie - Kredyt hipoteczny i budowlany

czy to prawda że trzeba być rolnikiem aby dostać kredyt na zakup ziemi rolnej w banku bgż, ewentualnie w innym banku?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 15 wrzesień 2013 20:40 | Laura | Pruszków

Co za bzdura, co ma do rzeczy zy jesteś rolnikiem czy nie? A może jeszcze będą sprawdzać czy skończyłeś szkołę zawodową, technikum czy może masz studia w tym kierunku? A najlepiej niech przeanalizują czy moja szkoła miała odpowiedni program nauczania bo zawsze mogłam kończyć hodowlę, a nie uprawę. Nie powinno tak być, każdy ma prawo zaczynać działalność rolniczą i nie koniecznie musi mieć szkołę.

Reklama
Poniedziałek 11 marzec 2013 21:20Zgłoś nadużycie
Oszukany
Oszukany
Ćmiłów
Temat postu: BGŻ - Opinie - Kredyt hipoteczny i budowlany

Uwaga na Bogdana Moskowicza

Skomentuj opinię

Wtorek 12 marzec 2013 6:30Zgłoś nadużycie
Piotr
Piotr
Oświęcim
Temat postu: BGŻ - Opinie - Kredyt hipoteczny i budowlany

A kto to jest ten Bogdan, może szerzej opiszesz probolem z tym panem, a tak w jednym zdaniu to niewiele wiemy, dlaczego mamy uważać?

Skomentuj opinię

Niedziela 15 wrzesień 2013 22:07Zgłoś nadużycie
Krzysztof
Krzysztof
Bielsko-Biała
Temat postu: BGŻ - Opinie - Kredyt hipoteczny i budowlany

Właśnie może więcej informacji na temat tego pana, bo jest to wielka niewiadoma, a jak chcesz nas poinformować, a jest to wazne, to zrób to.

Skomentuj opinię

Wtorek 24 wrzesień 2013 22:46Zgłoś nadużycie
Rysik
Rysik
Płock
Temat postu: BGŻ - Opinie - Kredyt hipoteczny i budowlany
Opinia pozytywna

Nie wiem kto to jest ten Moskowicz, nie miałem ani przyjemności, ani nieprzyjemności z tym panem. Miałem za to przyjemność z BGŻ i jego pracownikami, którzy udzielili mi kredytu hipotecznego. Dostałem kredyt na 100 % kwoty zakupu mieszkania, dobrą ratę miesięczną kredytu hipotecznego i jestem bardzo zadowolony. Dlatego dziwią mnie inne opinie na temat kredytów hipotecznych w BGŻ, ze się nie opłaca i BGŻ nie gra fair z klientami.

Skomentuj opinię

Sobota 26 październik 2013 8:15Zgłoś nadużycie
Grzegorz
Grzegorz
Pruszków
Temat postu: BGŻ - Opinie - Kredyt hipoteczny i budowlany

Teraz wstrzymałbym się z wyborem kredytu hipotecznego w BGŻ, ponieważ BGŻ ma zmienić właściciela, a po zmianie właściciela może być różnie, może się sporo zmienić, niekoniecznie na korzyść kredytobiorcy. Chociaż nie uważam, aby kredyt hipoteczny w BGŻ był niezbyt dobrą ofertą, która pomoże sfinansować zakup nieruchomości.

Skomentuj opinię

Środa 27 styczeń 2016 20:37Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: BGŻ - Opinie - Kredyt hipoteczny i budowlany

czy bank bgz ma kredyty dla rolników i na jakim procencie?

Skomentuj opinię

Niedziela 6 październik 2019 0:40Zgłoś nadużycie
alixfenande@gmail.com
alixfenande@gmail.com
whatsapp: 33755806766
Temat postu: BGŻ - Opinie - Kredyt hipoteczny i budowlany

Oferta pożyczki między osobami w wysokości 2%

Witam Indywidualna Oferuję pożyczkę w wysokości 5000 zł lub EURO do 10.000.000 zł lub EURO każdemu, kto może ją spłacić wraz z odsetkami według niskiej stopy 2%. Jesteśmy osobami, które oferują pożyczkę między poważnymi osobami, które Potrzeba małych firm. Udzielamy pożyczek lokalnych i pożyczek międzynarodowych ludziom na całym świecie. Nie potrzebujemy dużo dokumentów. Uczciwa pożyczka oraz uczciwy i niezawodny. Jeśli chcesz wiedzieć, co możemy dla Ciebie zrobić z całym naszym doświadczeniem, skontaktuj się z nami już dziś. E-mail: alixfenande@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama