DnB NORD Kredyt hipoteczny - opinie

Opinie o kredycie hipotecznym w DnB Nord

Wtorek 31 styczeń 2012 1:01Zgłoś nadużycie
KredytnaM
KredytnaM

Postów: 158
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: DnB NORD Kredyt hipoteczny - opinie

DnB NORD - Opinie



Kredyty hipoteczny w DnB NORD na zakup mieszkania, domu, działki, remont, refinansowanie


  • waluta kredytu: PLN
  • marża już od 0%
  • kredytem hipotecznym w DnB NORD można sfinansowć 100% wartości nieruchomości
  • DnB NORD Bank akceptuje wiele źródeł dochodu
  • długi okres kredytowania aż do 45 lat

Czekamy na Twoje opinie o kredycie hipotecznym w banku DnB NORD

Ostatnio edytowane przez KredytnaM; Wczoraj 7:37
Poniedziałek 26 listopad 2012 18:52Zgłoś nadużycie
Fabian
Fabian
Warszawa
Temat postu: DnB NORD Kredyt hipoteczny - opinie

Na pierwszy rzut oka oferta niby ciekawa, ale warto mieć na uwadze fakt, że bank ostatnio ma problemy finansowe i najprawdopodobniej zostanie wchłonięty przez inną instytucje finansową - chętkę na niego ma m.in. Getin Bank. :)

Dlatego też nie radzę się pchać w hipotekę na lata w DnB Nord, bo kolokwialnie mówiąc można zostać z ręką w nocniku.

Skomentuj opinię

Reklama
Poniedziałek 26 listopad 2012 20:46Zgłoś nadużycie
Lolek
Lolek

Postów: 14
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-11-22
Temat postu: DnB NORD Kredyt hipoteczny - opinie

A że ktoś kogoś ma przejąć to chyba nie jest ważne w przypaku pożyczenia pieniędzy od takiej instytucji finansowej. Nie ma to najmniejszego wpływu, bo warunki kredytowe są na piśmie i tylko niewiele można zmienić w zapisach umowy kredytowej, więc bym nie straszył DB.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 1 kwiecień 2013 23:05Zgłoś nadużycie
Paweł
Paweł
Głogów
Temat postu: DnB NORD Kredyt hipoteczny - opinie

Sam osobiście nie korzystam z usług tego banku, ale niegdyś trochę o nim poczytałem i opinie nie były zachęcające. Podobno pracownicy są niekompetentni, trzeba długo czekać na załatwianie spraw, generalnie klienci nie należeli do zadowolonych i żałowali podjętej decyzji. Dlatego też radziłbym przyjrzeć się innym bankom.

Skomentuj opinię

Niedziela 6 październik 2019 0:56Zgłoś nadużycie
alixfenande@gmail.com
alixfenande@gmail.com
whatsapp: 33755806766
Temat postu: DnB NORD Kredyt hipoteczny - opinie

Oferta pożyczki pomiędzy poważną a szybką osobą w 48 godzin. Jeśli chcesz wiedzieć, co możemy dla Ciebie zrobić z całym naszym doświadczeniem, skontaktuj się z nami już dziś. E-mail: alixfenande@gmail.com

Skomentuj opinię

Sobota 22 luty 2020 16:23Zgłoś nadużycie
MILAN SOPHIE
MILAN SOPHIE
warsaw
Temat postu: DnB NORD Kredyt hipoteczny - opinie

Cześć wszystkim,

LIGHTSTREAM jest najlepszą firmą oferującą pożyczki online, aby udzielić ci pożyczki, której szukałeś bez stresu i dużej ilości papierkowej roboty.
Czy niepokoiło Cię, gdzie uzyskać pożyczkę? odrzucony przez banki z powodu niskiej oceny zdolności kredytowej? lub martwisz się o pożyczanie online.

Nie martw się, ponieważ LIGHTSTREAM KREDYTY zapewni ci pożyczkę na oprocentowanie tak niskie, jak 3%. Skontaktuj się z nami już dziś (lightstreamloansinc@gmail.com).

Nasze usługi obejmują. Pożyczki biznesowe. Pożyczki samochodowe. Pożyczki mieszkaniowe. Pożyczki studenckie . prawdziwe finansowanie. inwestor nieruchomości. kredyty budowlane. kredyty mieszkaniowe. Pożyczki konsumenckie. Pożyczki FHA. pożyczki osobiste. kredyty samochodowe andetc.

LIGHTSTREAM oferuje pożyczki bez ukrytych płatności od 1000 do 20 000 000 EUR / USD / POUNDS na okres od 1 do 20 lat.
Jesteśmy do Państwa dyspozycji przez całą dobę.

Nasze metody są proste i krótkie, co oznacza, że ​​możesz złożyć wniosek i uzyskać pożyczkę w ciągu 24 godzin. Nie wahaj się, nie pozwól, aby ciężar finansowy Cię zagłuszył. Nie pozwól, by finanse powstrzymało ten biznes, pozbawiło cię maszyny, nowego samochodu lub nowego domu.

Skontaktuj się z nami już dziś (lightstreamloansinc@gmail.com)

Skomentuj opinię

Wczoraj 7:37Zgłoś nadużycie
Simone
Simone
simonerenardfr@gmail.com
Temat postu: DnB NORD Kredyt hipoteczny - opinie

Witam Panie i Pani
Aby otrzymać pożyczkę w ciągu 48 godzin w 100% rzetelnie z maksymalną powagą należy odpowiedzieć na tę wiadomość. co
mają długi w banku lub problemy z kredytem hipotecznym tylko z ich identyfikacją mogą wziąć u nas pożyczkę. spróbuj pożyczki: konsumenckiej, hipotecznej lub zjednoczonej w celu umorzenia długów, studiów, zdrowia, opuszczenia
pilny problem, założenie małej firmy lub po prostu zaoferowanie przedmiotu w jego obecnym stanie nie pomaga. Uzyskaj pożyczkę już dziś bez konieczności czekania miesięcy na przyjęcie ich wniosku. Pożycz w możliwości dotarcia do potrzebujących bez żadnych trudności. Co czeka Skontaktuj się ze mną przez e-mail: simonerenardfr@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama