Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Opinie o Expander

Sobota 7 styczeń 2012 17:51Zgłoś nadużycie
KredytnaM
KredytnaM

Postów: 157
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Expander - opinie



Kredyt mieszkaniowy Expander na zakup domu, mieszkania, budowę domu, wykup mieszkania, przekształcenie na własnościowe, spłatę innego kredytu mieszkaniowego, remont, modernizację lub też adaptację pomieszczenia na cele mieszkalne



  • porównanie wszystkich ofert kredytów mieszkaniowych
  • pomoc w wyborze najlepszego kredytu hipotecznego
  • pomoc w we wszystkich formalnościach bankowych
  • pomoc w uzyskaniu dodatkowych środków na wykończenie mieszkania

Czekamy na Twoje opinie i doświadczenia - kredyt hipoteczny w Expander

Napisz nową opinię

Sobota 21 kwiecień 2012 16:05Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Uważam dokładnie tak samo. Wystarczy wziąść jeden dzień urlopu, przespacerowć się po kilku bankach, pospisywać oferty, popytac o szczególy i spokojnie samemu można wybrać najlepszą ofertę. I nie potrzeba wcale żadnych pośredników.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 2 styczeń 2013 18:58 | Gość

ale po co tracić kilka dni na chodzenie po bankach, dobry doradca załatwi ci lepsza ofertę niż sam znajdziesz

Wtorek 26 czerwiec 2012 13:29Zgłoś nadużycie
Jacek
Jacek
Kraków
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

mhm, czyli uważacie że lepiej chodzić przez cały dzień po bankach, następnie we wszystkich spisywać oddzielnie wnioski kredytowe, potem wszędzie uzupełniać, bo zawsze jakiś brak na koniec wyjdzie... aha i jeszcze odbierać i dzwonić do kilku doradców na raz z tą samą sprawą? Skoro wszystko to bez dodatkowych kosztów mogę załatwić u pośrednika? Ciekawe macie doświadczenia... Ja korzystałem z brokera w Krakowie i jestem zadowolony, może trafiłem na kompetentnego doradcę.

Skomentuj opinię

Reklama
Czwartek 28 czerwiec 2012 19:38Zgłoś nadużycie
chyba powinienem tu wpisac fra..
chyba powinienem tu wpisac fra..
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

a ja pracowalem w tej pseudo firmie.
nie zaplacili mi prowizji za wykonana prace.
twierdza, ze kredyty zostaly uruchomione po terminie kiedy skonczyl mi sie okres wypowiedzenia i nie zaplaca, choc nikt nie przylozyl nawet palca po moim odejsciu do spraw.
nie polecam, bo to zaden pracodawca !!!!
wstyd, ze sa takie firmy na rynku pracy

Skomentuj opinię

Środa 4 lipiec 2012 23:32Zgłoś nadużycie
doradca
doradca
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Uważasz,że to fair korzystać z cudzej wiedzy i iść bezposrednio do banku gdize i tak dostaniesz tą samą ofertę? Jezlei tak postępujesz na codzień z pewnością bardzo cię ludzie szanują...:/ Słabo...

Skomentuj opinię

Środa 26 wrzesień 2012 21:43Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

jest tu ktoś kto ma pozytywne opinie na temat ekspandera jeżeli chodzi o wybrany przez nich kredyt hipoteczny?

Skomentuj opinię

Sobota 20 październik 2012 12:36Zgłoś nadużycie
Ania
Ania
Szczecin
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

ja sobie chwalę ich usługi, jestem ze Szczecina, na pewno zyskałam dzięki ich usługom wiele czasu, mam już własne mieszkanie, wybierając kredyt hipoteczny nie było mowy o narzucaniu jakiegoś banku, wszystko ustaliliśmy razem, jestem bardzo zadowolona, wszystko pięknie zostało mi wyjaśnione, nie wyobrażam sobie żebym miała sama szukać gdzie, w którym banku dadzą mi kredyt na mieszkanie i tracić na to czas i nerwy, a potem jeszcze martwić się czy dobrze zrobiłam, czy nie podpisałam umowy z jakimiś haczykami, moje opinie są jak najbardziej pozytwne!

Skomentuj opinię

Poniedziałek 22 październik 2012 21:55Zgłoś nadużycie
inwestor
inwestor
gdynia
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

totalny brak profesjonalnego podejscia do tematu. zamiast przyspieszyc posrednik (P. Anna Gorczyczewska) sprawil ze cala procedura ulegla sporemu wydluzeniu w czasie. nie polecam, no chyba ze komus nie zalezy na czasie

Skomentuj opinię

Środa 31 październik 2012 10:36Zgłoś nadużycie
aaaa
aaaa
warszawa
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

Jestem bardzo nie zadowolona z obsługi. Doradca obiecywał że będzie super, szybko, sprawnie i z początku było ok. Miły pan, ładnie ubrany powyliczał, no i super. Poskładaliśmy dokumenty do 3 banków z czego jeden zmienił warunki więc tam w końcu nie poszły. Odpowiedz miała być po tyg. a była po trzech! Pan poinformował nas że nie dostaliśmy zgody ale dlaczego to on nie wie. Sama musiałam wydzwaniać po bankach szukając osoby która zajmowała się naszą sprawą i pytać się dlaczego daka decyzja i co można zrobić bo działanie pana z expandera ograniczyło sie tylko do wysłania dokumentów i poinformowanie nas ze się nie da. Tyle to ja sama mogłam załatwić tyle że dwa razy szybciej

Skomentuj opinię

Wtorek 20 listopad 2012 22:07Zgłoś nadużycie
Nata
Nata
Warszawa
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

polecam! załatwiałam pożyczkę hipoteczną przez doradców expandera, wszystko załatwili sprawnie, żadnych zgrzytów nie było, polecam doradców expandera!

Skomentuj opinię

Poniedziałek 3 grudzień 2012 10:43Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

potrzebowałem kredytu na budowę domku jednorodzinnego, znajomi którzy korzystali już z ich usług polecili mi doradców expandera, nie zawiodłem się na ich ofercie, wszystkie formalności załatwili od a do z, wszystko odbyło sie w miłej atmosferze, pełen profesjonalizm i rzeczowe podejście do sprawy, to bardzo dobre wyjście dla zapracowanych osób i co ważniejsze nie biorą za to pieniędzy, rozliczają się z bankiem mają jakąś prowizję od banku, polecam

Skomentuj opinię

Reklama