Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Opinie o Expander

Sobota 7 styczeń 2012 17:51Zgłoś nadużycie
KredytnaM
KredytnaM

Postów: 157
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Expander - opinie



Kredyt mieszkaniowy Expander na zakup domu, mieszkania, budowę domu, wykup mieszkania, przekształcenie na własnościowe, spłatę innego kredytu mieszkaniowego, remont, modernizację lub też adaptację pomieszczenia na cele mieszkalne



  • porównanie wszystkich ofert kredytów mieszkaniowych
  • pomoc w wyborze najlepszego kredytu hipotecznego
  • pomoc w we wszystkich formalnościach bankowych
  • pomoc w uzyskaniu dodatkowych środków na wykończenie mieszkania

Czekamy na Twoje opinie i doświadczenia - kredyt hipoteczny w Expander

Napisz nową opinię

Wtorek 4 grudzień 2012 6:15Zgłoś nadużycie
gafan
gafan

Postów: 9
Łódź
woj. łódzkie
Na forum od: 2012-11-28
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Jeżeli tak piszecie, że potrafią załatwić większość formalności związanych z kredytem hipotecznym to warto skorzystać z oferty Expandera. A jakie były koszty związane z zaciągnięciem takiego kredytu hipotecznego? Czy są one wyższe od średniej na rynku kredytów hipotecznych?

Skomentuj opinię

Wtorek 4 grudzień 2012 15:28Zgłoś nadużycie
qujon
qujon
Gdańsk
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

Odział expandera na ul Dmowskiego 13. Miła obsługa ładnie prezentacja kredytów mieszkaniowych.
Jedną jedyna uwaga w moim przypadku jest proponowanie dodatkowego ubezpieczeni na trzy miesiące w cenie 150zł, które miało zbić marze i prowizje w banku PKO BP. Na pytanie czy i jak można zrezygnować z ów ubezpieczenia Pani Doradca (przez duże D) poinformowała mnie ze "normalnie". Po zweryfikowaniu rady pani z expandera, okazało się ze bez kosztowo można zrezygnować z ubez. po 4 latach a jeśli zrezygnujemy wcześniej to marża i prowizja wraca to pierwotnie wysokiej i niekorzystnej:) Od tyle nie polecam tych spowalniaczy wysyłających papiery do banku po 2 dniach.

Skomentuj opinię

Reklama
Poniedziałek 17 grudzień 2012 20:50Zgłoś nadużycie
waldi
waldi
Rzeszów
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Wydawało się, że mają tak dobrą ofertę, a rzeczywistość chyba koryguje te pozytywne sprawy, które przedstawiane są w reklamach i ofertach tej firmy w dziedzinie kredytów hipotecznych.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 11 marzec 2013 21:10Zgłoś nadużycie
Lublinianin
Lublinianin
Lublin
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Witajcie, nie polecam Jarosław S. oddział Expander Lublin, nie profesjonalny, jego praca ograniczała się do zbierania dokumentów i z kierownikiem Janusz P. z PKO próbowali mi wcisnąć nie potrzebne ubezpieczenie niskiego wkładu własnego (który wynosił 120 000) przy kredycie 370 000. Uważajcie na niego bo to cwaniak

Skomentuj opinię

Piątek 21 czerwiec 2013 12:05Zgłoś nadużycie
??
??
katowice
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

żart żart żart na początku miło sympatycznie a później olewanie klienta polecam zwyklejszych doradców finansowych tzn nie z reklamowanych firm szybka miła obsługa

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 23 czerwiec 2013 19:56 | Gość

jak to w "molochu", lepiej skorzystać z usług doradcy który działa na własny rachunek

Wtorek 16 lipiec 2013 23:12Zgłoś nadużycie
Mio
Mio
Katowice
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Warto znaleźć dobrego doradcę ja polecam Expandera w Katowicach na Jagielońskiej którzy również dojeżdżają do klientów a nie siedzą tylko za biurkiem :) Ja skożystałem i jestem zadowolony !!!

Skomentuj opinię

Środa 24 lipiec 2013 15:50Zgłoś nadużycie
jolanta
jolanta
bialystok
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

wiem cos na temat kredytow i uwazam ze expandr robi to dobrze i nie chodzi o naciagaczy tam pracuja swietni doradcy ,polecam.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 2 wrzesień 2013 12:29Zgłoś nadużycie
tomasz
tomasz
ruda śląska
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

ja jestem zadowolony

Skomentuj opinię

Piątek 13 wrzesień 2013 18:24Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Puck
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

Witam ja miałam doradcę z expandera nie polecam nic nie załatwił ,wcale się nie interesował ciągle nas zbywał.Miał załatwic kredyt hipoteczny a składał papiery na kredyt gotówkowy i powiedział że nie ma szans.Dzis mamy innego doradcę bardziej odpowiedzialnego.

Skomentuj opinię

Czwartek 26 wrzesień 2013 12:22Zgłoś nadużycie
Jarek
Jarek
Tychy
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

Profesjonalna, szybka, fachowa i bardzo miła obsługa. Kredyt załatwiony szybko, sprawnie i dokładnie. Profesjonaliści w każdym calu. Przez 3 miesiące z żoną chodziliśmy od banku do banku aż trafiliśmy do Pana Grzegorza w Tychach, kredyt został załatwiony w 3 tygodnie i została nam przedstawiona najlepsza oferta dla NAS. Pan Grzegorz ma na względzie dobro klienta i dba o to aby wszystko przebiegało sprawnie. Pozdrawiamy Jarek i Renata

Skomentuj opinię

Reklama