Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Opinie o Expander

Sobota 7 styczeń 2012 17:51Zgłoś nadużycie
KredytnaM
KredytnaM

Postów: 157
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Expander - opinie



Kredyt mieszkaniowy Expander na zakup domu, mieszkania, budowę domu, wykup mieszkania, przekształcenie na własnościowe, spłatę innego kredytu mieszkaniowego, remont, modernizację lub też adaptację pomieszczenia na cele mieszkalne



  • porównanie wszystkich ofert kredytów mieszkaniowych
  • pomoc w wyborze najlepszego kredytu hipotecznego
  • pomoc w we wszystkich formalnościach bankowych
  • pomoc w uzyskaniu dodatkowych środków na wykończenie mieszkania

Czekamy na Twoje opinie i doświadczenia - kredyt hipoteczny w Expander

Napisz nową opinię

Środa 9 październik 2013 15:21Zgłoś nadużycie
Niedzwiadek
Niedzwiadek
Rybnik
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

niestety nie wiem o co chodzi, wydawało mi się, że konkretnie, w sposób łatwy, szybki pomagają uporać się z formalnościami, bo na tym mi zależało, a okazuje się, że wlecze sie wszystko jak flaki w oleju i już nie wiem czy do końca roku pozałatwiamy sprawy kredytu?! Idzie zima a tu nic.... a miało być szybko....:(

Skomentuj opinię

Środa 23 kwiecień 2014 12:15Zgłoś nadużycie
Natalia
Natalia
Opole
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

Świetna obsługa i kompleksowe informacje - szybko i sprawnie. Ja gorąco polecam:)

Skomentuj opinię

Reklama
Wtorek 1 lipiec 2014 20:35Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Zielona Góra
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

Bardzo miło wspominam doradztwo na ul. kupieckiej w Expanderze. szybko i sprawnie został załatwiony dla mnie kredyt. Polecam.

Skomentuj opinię

Czwartek 25 wrzesień 2014 18:00Zgłoś nadużycie
Jola
Jola
Zielona Góra
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

Jestem zadowolona z usług Expandera na kupieckiej w Zielonej Górze. Wszystko zostało mi wytłumaczone, kredyt przyznany w miesiąc. Pani Agnieszka dzwoniła co tydzień i informowała co dzieje się z naszym wnioskiem. Dziękujemy i polecamy :)

Skomentuj opinię

Środa 12 listopad 2014 19:28Zgłoś nadużycie
Tadeusz
Tadeusz
Zielona Góra
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Ja też jestem zadowolony z pomocy Expandera. Załatwili za mnie formalności, wypisali za mnie kosztorysy. Porównywałem przedstawione oferty z rzeczywistością w bankach i szczerze to bank chciał mnie naciągnąć na karty kredytowe itp natomiast p,Agnieszka powiedziała co jest wymagane a co nie. Polecammmmm

Skomentuj opinię

Poniedziałek 24 listopad 2014 12:50Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

EXPANDER CIECHANÓW TO PORAŻKA!!!! PRACOWNICY SĄ NIEKOMPETENTNI, NIEODPOWIEDZIALNI, JEŻELI KTOŚ CHCE SKORZYSTAĆ Z ICH USŁUG SZCZERZE RADZĘ MIJAĆ ICH SZEROKIM ŁUKIEM.

Skomentuj opinię

Środa 26 listopad 2014 11:50Zgłoś nadużycie
kredytobiorca
kredytobiorca
Bydgoszcz
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Witam.... piszę tę krótką informację bo przelała się czara goryczy. DB jest to bank w którym w 2011 r., gdy składaliśmy wniosek o kredyt hipoteczny RN, dokonano nierzetelnej oceny kredytowej. Po prosu pani która dokonywała weryfikacji, zrobiła to chyba na innym dokumencie i w efekcie miałam więcej zobowiązań niż w rzeczywistości. Przypominam, że bank nie musi informować dlaczego odmawia kredytu. Na szczęście ta pani popełniła błąd i udostępniła mi ocenę kredytową. Musiałam udowodnić, że zapisane tam zobowiązania nie są moje (dzięki raportowi z BIK-U). W listopadzie 2013 r. złożyłam wniosek o przeniesienie kredytu jedynie na moją osobę. Bogata o wcześniejsze doświadczenia, dokonałam tego przez doradcę finansowego. DB zagubił mój wniosek, wszystkie dokumenty musiałam składać od nowa. Aneks podpisałam dopiero na koniec marca 2014 r. Kolejną sprawą jaką musiałam załatwić z DB to przeniesienie depozytu na moją osobę (złożonego przy kredycie jako zabezpieczenie do kredytu), w postaci kilkunastu tysięcy. Miesiąc temu ja i były współkredytobiorca złożyliśmy stosowne wnioski, jednak dziś otrzymała tel. że mamy je złożyć w 2 wykonaniu aby odział posiadał drugie wykonanie – nie rozumiem. Aha, podniesiono mi ratę ubezpieczenia na życie, bez poinformowania mnie. Po prostu 100% dotychczasowej stawki ubezpieczenia zniknęła z konta. Bank nie zna przyczyny. Gdybym mogła cofnąć czas … moja noga nie przekroczyłaby progu tego banku.

Skomentuj opinię

Sobota 24 styczeń 2015 14:09Zgłoś nadużycie
bronka170
bronka170
Słupsk
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

Nie polecam Expandera w Słupsku ul.Mickiewicza,a dokładnie pani Magdy Z..Doradca powinien pomoc,a pani Magda tylko szkodzi.Nie umie wyliczyc zdolnosci kredytowej i umie przyznac sie do błedu.Dzieki pani Magdzie straciłam swoje oszczednosci i marzenia o swoich czterech katach.Jedno co potrafi to ładnie mowic i nic poza tym.

Skomentuj opinię

Sobota 7 marzec 2015 10:32Zgłoś nadużycie
Ania
Ania
Zielona Góra
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

Jak wiadomo nie wszystkim się dogodzi.... Ja akurat jestem zadowolona z usług Expandera w Zielonej Górze. Trafiłam na super doradcę, który szybko załatwił kredyt. z czystym sercem mogę polecić ich usługi.
plusy:
-brak opłat z ich strony
-zaoszczędziłam czas
-pomogli w formalnościach
-wypełnili wnioski
-miła atmosfera
-nie wciskali dodatkowych produktów

Skomentuj opinię

Niedziela 18 październik 2015 22:54Zgłoś nadużycie
Maciej
Maciej
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Nie polecam expander w Poznaniu. Doradcy wszystko ładnie i kolorowo przedstawiają kredyt będzie udzielony bez problemu a jak przychodzi co do czego to się okazuje ze ciągle brak jakiś dokumentów ciągle trzeba je odswiezac bo się nie wyrabiaja i uganiaja człowieka jak takiego psa. I w rezultacie czekam już za kredytem przeszło pół roku. Śmiechu warte. Odradzam wszystkim.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 23 październik 2015 22:18 | marta | poznan

A moge wiedziec na jakiej ul. Bo tez sie zastanawiam nad skorzystaniem z ich pomocy7

Reklama