Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Opinie o Expander

Sobota 7 styczeń 2012 17:51Zgłoś nadużycie
KredytnaM
KredytnaM

Postów: 157
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Expander - opinie



Kredyt mieszkaniowy Expander na zakup domu, mieszkania, budowę domu, wykup mieszkania, przekształcenie na własnościowe, spłatę innego kredytu mieszkaniowego, remont, modernizację lub też adaptację pomieszczenia na cele mieszkalne



  • porównanie wszystkich ofert kredytów mieszkaniowych
  • pomoc w wyborze najlepszego kredytu hipotecznego
  • pomoc w we wszystkich formalnościach bankowych
  • pomoc w uzyskaniu dodatkowych środków na wykończenie mieszkania

Czekamy na Twoje opinie i doświadczenia - kredyt hipoteczny w Expander

Napisz nową opinię

Czwartek 12 listopad 2015 21:13Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

a ja polecam usługi expandera jak najbardziej!

Skomentuj opinię

Środa 6 styczeń 2016 19:39Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

macie jakieś opinie o ekspander w zielonej górze? może ktoś brał przez nich kredyt na mieszkanie?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 22 styczeń 2016 10:27 | pawełsiwy

mi naprawdę pomogli. Chodziłem po bankach i dostawałem liścia, że niby zdolności nie ma. Byłem też w openie, też nie było zdolności. W expanderze gości wymyślił to tak, że dostałem.

Reklama
Piątek 22 styczeń 2016 10:21Zgłoś nadużycie
pawełsiwy
pawełsiwy
Kożuchów
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

Wszyscy mówili, że się nie da, a dało się. Byłem naprawdę zdziwiony, bo osobiście poszedłem do Banku (ING) - gdzie powiedzieli mi, że nie mam szans na kredyt, a pośrednik załatwił mi kredyt właśnie w tym banku. Kobieta z którą podpisywaliśmy umowę udawała, że mnie nie poznaje.

Skomentuj opinię

Sobota 23 styczeń 2016 17:34Zgłoś nadużycie
Tomasz D.
Tomasz D.
Zielona góra
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

Nie polecam Expandera myślą tylko o kasie dla siebie! Na pierwszym spotkaniu pani A.G. powiedziała "Że są po to aby wynegocjować jak najlepsze warunki dla klienta". Jak się okazało nie było żadnej różnicy między propozycją "zaproponowaną" przez panią z Expandera a propozycją z banku jak sam poszedłem się zapytać! Także pogadać można ale kredyt lepiej samemu załatwiać z trzema największymi bankami!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 13 luty 2016 11:38 | Wojtek | Zielona Góra

Nie można wynegocjować lepszych warunków jeżeli przedstawia się dla klienta ofertę, która już jest ofertą Promocyjną !
Zamiast przyjść do doradcy i mu to powiedzieć lepiej wypisywać głupoty na forach.
To po co brał Pan kredyt przez doradcę jak chodził Pan sam po bankach.....? Wygoda....a teraz wielkie narzekanie
Od doradcy dostał Pan ofertę kilku banków i sam Pan podjął decyzję o wyborze- więc po co opinia, że robią wszystko dla kasy....?
A Pan w pracy świadczy usługi za darmo....?

Wtorek 13 grudzień 2016 14:55Zgłoś nadużycie
Pool
Pool
Bydgoszcz
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

MASAKRA !!!
Placówka w Bydgoszczy przy ul. Fordońskiej
Przestrzegam wszystkich przed tymi pseudo doradcami finansowymi. Moja historia z exspamderem zaczęła się od zapytania na stronie MDM o kredyt mieszkaniowy. Po wypełnieniu formularza po chwili zadzwonił telefon od doradcy exspandera. Dostałem zaproszenie na rozmowę w sprawie ustalenia szczegółów kredytu. Na początku wszystko wyglądało ok. Pan wydawał się doskonale zorientowany i pomocny, więc zdecydowałem się na współpracę z nimi. Nie chce mi się w tym miejscu opisywać całej żenującej historii z nieporadnością pracowników, ale dla mnie sytuacja zakończyła się masą nerwów, lataniem po bankach czego chciałem uniknąć oraz stratą 10 tys zł. O miesięcznej bezdomności nie wspomnę. Przestrzegam przed nimi z całą stanowczością. Dodam tylko że idąc do banku w jeden dzień załatwiłem więcej firma exspander przez 4 miesiące. Po prostu chce się mieć coś załatwione, trzeba załatwić to samemu. TRAGICZNA FIRMA

Skomentuj opinię

Środa 24 maj 2017 14:05Zgłoś nadużycie
izkasandra
izkasandra
Ścinawa
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Pani przez telefon, która umawiała spotkanie (pewnie konsultantka) obiecywała, że na pewno nam pomogą i nie ma innej opcji. Gdy dotarliśmy na miejsce, goniąc na spotkanie z dwójką dzieci, żeby się nie spóźnić, Pan z oddziału w Lubinie przyjął męża wręcz bardzo chłodno, żeby nie napisać, że arogancko, dając do zrozumienia, że nie mamy czego u nich szukać, bo on nawet nie podejmie się, żeby nam pomóc, bo to bez sensu. Dał do zrozumienia, że skoro mąż ma dochody w Niemczech, to nasza strata i mamy sobie radzić sami! No cóż, dużo bardziej pomógł nam Pan z prywatnego biura doradców kredytowych w Lubinie, niż Pan w Expander w Lubinie. I jak się okazało, to można nam było pomóc w uzyskaniu kredytu! Wystarczyło tylko tyle, żeby się chciało! Panu z prywatnego biura doradców kredytowych zajęło to 15 minut! 2 telefony i już wiedział, jak można nam pomóc! Pan w Expander jest tylko do siedzenia za biurkiem w garniturze i ewentualnie do załatwienia prostych spraw nie wymagających żadnego wysiłku!

Skomentuj opinię

Sobota 22 lipiec 2017 1:22Zgłoś nadużycie
Grzegorz
Grzegorz
Zielona Góra
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Jestem mega zadowolony z obsługi. P. Krzysztof naprawdę zrobił za mnie dużo roboty, najpierw sam pochodziłem po bankach, wszędzie dostawałem suche symulacje. W Expanderze dowiedziałem się wszystkiego. Wielkie dzięki

Skomentuj opinię

Czwartek 17 maj 2018 19:01Zgłoś nadużycie
chris
chris
piła
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

Bardzo niekompetentni ludzie. Załatwianie kredytu trwa miesiącami i ciągle każą coś donosic z dokumentów. Duży negatyw !!! 

Skomentuj opinię

Środa 13 czerwiec 2018 13:29Zgłoś nadużycie
KoreQ1980
KoreQ1980

Postów: 3
Warszawa
woj. mazowieckie
Na forum od: 2018-01-22
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

A u nas właśnie na odwrót, pomogli wybrać najlepszy kredyt w tamtym czasie, zajęli się formalnościami i dopięli wszystko w ostatecznym terminie. Teraz nie mam problemów z kredytem ani jego spłatą. Poza tym zawsze można przenieść kredyt do innego banku po pewnym czasie i uwolnić się od niewygodnych zobowiązań. Na ten temat sporo też czytałam tutaj https://www.banki24.com.pl/ także jak najbardziej mogę polecić.

Skomentuj opinię

Reklama