Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Opinie o Expander

Sobota 7 styczeń 2012 17:51Zgłoś nadużycie
KredytnaM
KredytnaM

Postów: 157
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Expander - opinie



Kredyt mieszkaniowy Expander na zakup domu, mieszkania, budowę domu, wykup mieszkania, przekształcenie na własnościowe, spłatę innego kredytu mieszkaniowego, remont, modernizację lub też adaptację pomieszczenia na cele mieszkalne



  • porównanie wszystkich ofert kredytów mieszkaniowych
  • pomoc w wyborze najlepszego kredytu hipotecznego
  • pomoc w we wszystkich formalnościach bankowych
  • pomoc w uzyskaniu dodatkowych środków na wykończenie mieszkania

Czekamy na Twoje opinie i doświadczenia - kredyt hipoteczny w Expander

Ostatnio edytowane przez KredytnaM; Wtorek 1 lipiec 2014 20:35
Piątek 27 styczeń 2012 15:21Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

mam mieszane uczucia, niby wszystko ładnie miło, skakanie nad klientem, ale mam wrażenie że wciskają ludziom kredyty takie z których sami najwiecej dostaną prowizji, chyba że się mylę?

Skomentuj opinię

Reklama
Piątek 10 luty 2012 15:24Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

generalnie większośc doradców tak robi czy to expander czy inna grupa, żeby sobie też zgarnąć odpowiednią stawkę, ale często bez doradców, więcej stracisz niż oni zarobią dla siebie więc tak czy inaczej sie opłaci

Skomentuj opinię

Sobota 11 luty 2012 13:12Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

grunt to trafić na dobrego wykwalifikowanego doradcę, wiadomo w takiej firmie pracuje masa ludzi i zawsze może się trafić taki czy inny, jak traficie na dobrego doradcę to na pewno zyskacie, aniżeli byście sami wszystko załatwiali, wiem coś o tym i polecam skorzystanie z oferty doradców Expander czy też innych jeżeli nie jesteśmy biegli w temacie kredytów hipotecznych

Ostatnio edytowane przez KredytnaM; Sobota 11 luty 2012 22:13

Skomentuj opinię

Czwartek 22 marzec 2012 9:36Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

nie załatwiajcie kredytu przez doradców, owszem można pójść skorzystać z ich wiedzy i zorientować się jakie są oferty dla nas dostępne, a potem jak już się dowiecie to sami idźcie do banku i załatwiajcie formalności samodzielnie, będzie taniej i szybciej, w banku też można coś ugrać na swoją korzyść

Skomentuj opinię

Niedziela 25 marzec 2012 17:21Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

Ja szukałem pomocy u kilku doradców i nie wiem czemu kazdy polecał mi inny bank. Pewno zależy to od prowizji jaką mają.

Skomentuj opinię

Wtorek 3 kwiecień 2012 14:56Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie

to tak jak z bankami, w każdym wyliczą ci inną zdolność kredytową

Skomentuj opinię

Poniedziałek 16 kwiecień 2012 17:07Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Kraków
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

nie polecam zwykli naciągacze, dobro klienta jest tam na samym końcu, zresztą zobaczcie inne opinie o expander nikt słowa dobrego nie pisze

Ostatnio edytowane przez KredytnaM; Poniedziałek 16 kwiecień 2012 22:07

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 3 grudzień 2012 10:36 | Gość

zależy na jakiego człowieka trafisz, nie można generalizować, w każdej firmie znajdzie się jakaś czarna owca

Wtorek 22 styczeń 2013 11:33 | Gość

ja tam sobie chwalę, załatwili za mnie wszystkie formalności, nie mam na co narzekać

Środa 22 maj 2013 14:34 | Gość

pisz pisze, ja załatwiałem kredyt u doradców expandera i jestem zadowolony z ich usług, zaoszczędziłem sobie sporo czasu i zapewne nerwów przy okazji

Poniedziałek 16 kwiecień 2012 19:25Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Lublin
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

to fakt z niezależnością to oni mają raczej mało wspólnego wcisną drogi kredyt hipoteczny żeby tylko samemu więcej kasy zgarnąć, ze świecą szukać dziś prawdziwego doradcy niezależnego, taka jest moja opinia, a wiem coś o tym bo wstępnie skorzystałem z usług expandera, ale zrezygnowałem w porę i sam załatwiłem kredyt hipoteczny bez żadnych problemów, dla chcącego nic trudnego :)

Ostatnio edytowane przez KredytnaM; Poniedziałek 16 kwiecień 2012 22:25

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 14 marzec 2013 12:00 | Gość

niezależny to może być ktoś kto wszystko ma i nie potrzebuje od ciebie niczego, a ktoś kto prowadzi jakiś biznes zawsze jest zależny od kogoś :)

Piątek 20 kwiecień 2012 21:40Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Opole
Temat postu: Expander Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

żadnych doradców, żaden expander czy inny, kredyt na mieszkanie można załatwić samemu tu nie ma w czym doradzać, radzę samemu zapoznać się z ofertami banków w internecie, sprawdzić ranking, przeanalizować porównanie, sprawdzić gdzie i jakie są dodatkowe opłaty czy wymagane jest skorzystanie z produktów dodatkowych jak konta czy ubezpieczenia a potem odwiedzić te banki które wypadają w danym miesiącu najlepiej, wyliczą wam zdolność i zobaczycie sami którą ofertę na kredyt hipoteczny wybrać a expander to ewentualnie można odwiedzić jak chcemy inwestować pieniądze i nie mamy pojęcia gdzie w co i jak

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 2 styczeń 2013 19:02 | Gość

ja tam wolę załatwić wszystko od ręki u doradcy choćby expandera niż łazić po bankach w poszukiwaniu najlepszego kredytu

Reklama