INVEST-BANK - Opinie - Kredyt hipoteczny

Opinie o kredycie hipotecznym w INVEST-BANK

Środa 14 marzec 2012 22:02Zgłoś nadużycie
KredytnaM
KredytnaM

Postów: 158
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: INVEST-BANK - Opinie - Kredyt hipoteczny

INVEST-BANK - opinie


Kredyt hipoteczny, mieszkaniowy w INVEST-BANK na zakup mieszkania lub domu, budowę domu, remont albo kupno działki budowlanej


  • niskie, zmienne oprocentowanie kredytu hipotecznego
  • waluta kredytu: PLN
  • kredyt udzielany od minimalnej kwoty wynoszącej 20 tys. zł
  • kredyt dla osób fizycznych, również tych prowadzących działalność gospodarczą
  • maksymalny okres kredytowania to 25 lat
  • kredyt hipoteczny może być wypłacony jednorazowo lub w transzach w zależności od przeznaczenia
  • prosta i klarowna procedura przyznawania kredytu

Czekamy na Twoje opinie i doświadczenia z kredytem hipotecznym w INVEST-BANK

Ostatnio edytowane przez KredytnaM; Dzisiaj 7:36
Sobota 6 październik 2012 23:47Zgłoś nadużycie
Stich
Stich
Poznań
Temat postu: INVEST-BANK - Opinie - Kredyt hipoteczny
Opinia negatywna

invest bank to jakaś tragedia nie bank, z pewnościąnie polecę nikomu, totalna amatorka, oni nawet nie wiedzą po co tam siedzą

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 13 maj 2013 0:10 | Viola | Wrocław

Zgadzam się w zupełności jedna wielka porażka zrezygnowaliśmy z ich usług same błędy i niekompetencja na każdym kroku.Dużo by opisywać. Nie polecam nikomu!

Reklama
Poniedziałek 13 maj 2013 21:30Zgłoś nadużycie
Daria
Daria
Świdnik
Temat postu: INVEST-BANK - Opinie - Kredyt hipoteczny
Opinia pozytywna

Jak dla mnie to wszytko w porządku. Byliśmy z mężem w wielu bankach i nie widzę żadnych większych różnic. Miła obsługa, ciekawa oferta. Właśnie jesteś my na etapie negocjowania marzy i prowizji. Kto wie jak tak dalej pójdzie i wszystko okaże się po nasze myśli to niewątpliwie zostaniemy posiadaczami kredytu właśnie w tym banku. Jesli macie jakieś zrzuty to piszcie ale konkretnie bez ogródek.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 21 maj 2013 17:24 | Oleg | Gdynia

Nie liczcie zbyt wiele na tych negocjacjach, po prostu bank w pewnych widełkach zaproponuje wam mniejszą marżę i prowizję o kredytu hipotecznego.

Środa 12 czerwiec 2013 14:50Zgłoś nadużycie
wiktor333
wiktor333
wawa
Temat postu: INVEST-BANK - Opinie - Kredyt hipoteczny

Takze posiadam pozytywne doswiadczenia z tym bankiem. Co prawda bralem tylko niewielkie pozyczki, ale jestem zadowolony. pozatym obsluga bardzo mila w warszawie. Nie ma co narzekać.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 23 czerwiec 2013 19:57 | Gość

potwierdzam, miło kameralnie, w zupełności wystarczająca oferta jak na moje potrzeby

Sobota 29 czerwiec 2013 8:38Zgłoś nadużycie
Karol
Karol
Konin
Temat postu: INVEST-BANK - Opinie - Kredyt hipoteczny

Dla mnie INVEST BANK to marginalny bank, aby brać kredyt hipoteczny, który niestety bierze się na można powiedzieć całe życie. Zwłaszcza, że bank nie chwali się nigdzie swoją ofertą kredytów hipotecznych, co dla mnie jest już bardziej podejrzane. Opinie wśród internautów są podzielone, może INVEST BANK jest dobrych dla małych pożyczek gotówkowych, ale dla kredytów hipotecznych już nie.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 10 wrzesień 2013 22:29 | Barbara | Bełchatów

Tez mam takie zdanie. Ponadto niedoinformowani pracownicy. Jak wreszcie mogłam porozmawiać z osobą która się miała zajmować kredytami hipotecznymi okazało się że na wiele pytań również nie jest mi w stanie odpowiedzieć. Kredyty gotwkowe zwykłe jak najbardziej ale z hipotecznymi lepiej udać się gdzie indziej.

Niedziela 6 październik 2019 0:55Zgłoś nadużycie
alixfenande@gmail.com
alixfenande@gmail.com
whatsapp: 33755806766
Temat postu: INVEST-BANK - Opinie - Kredyt hipoteczny

Oferta pożyczki pomiędzy poważną a szybką osobą w 48 godzin. Jeśli chcesz wiedzieć, co możemy dla Ciebie zrobić z całym naszym doświadczeniem, skontaktuj się z nami już dziś. E-mail: alixfenande@gmail.com

Skomentuj opinię

Sobota 22 luty 2020 16:21Zgłoś nadużycie
MILAN SOPHIE
MILAN SOPHIE
warsaw
Temat postu: INVEST-BANK - Opinie - Kredyt hipoteczny

Cześć wszystkim,

LIGHTSTREAM jest najlepszą firmą oferującą pożyczki online, aby udzielić ci pożyczki, której szukałeś bez stresu i dużej ilości papierkowej roboty.
Czy niepokoiło Cię, gdzie uzyskać pożyczkę? odrzucony przez banki z powodu niskiej oceny zdolności kredytowej? lub martwisz się o pożyczanie online.

Nie martw się, ponieważ LIGHTSTREAM KREDYTY zapewni ci pożyczkę na oprocentowanie tak niskie, jak 3%. Skontaktuj się z nami już dziś (lightstreamloansinc@gmail.com).

Nasze usługi obejmują. Pożyczki biznesowe. Pożyczki samochodowe. Pożyczki mieszkaniowe. Pożyczki studenckie . prawdziwe finansowanie. inwestor nieruchomości. kredyty budowlane. kredyty mieszkaniowe. Pożyczki konsumenckie. Pożyczki FHA. pożyczki osobiste. kredyty samochodowe andetc.

LIGHTSTREAM oferuje pożyczki bez ukrytych płatności od 1000 do 20 000 000 EUR / USD / POUNDS na okres od 1 do 20 lat.
Jesteśmy do Państwa dyspozycji przez całą dobę.

Nasze metody są proste i krótkie, co oznacza, że ​​możesz złożyć wniosek i uzyskać pożyczkę w ciągu 24 godzin. Nie wahaj się, nie pozwól, aby ciężar finansowy Cię zagłuszył. Nie pozwól, by finanse powstrzymało ten biznes, pozbawiło cię maszyny, nowego samochodu lub nowego domu.

Skontaktuj się z nami już dziś (lightstreamloansinc@gmail.com)

Skomentuj opinię

Sobota 22 luty 2020 16:23Zgłoś nadużycie
MILAN SOPHIE
MILAN SOPHIE
warsaw
Temat postu: INVEST-BANK - Opinie - Kredyt hipoteczny

Cześć wszystkim,

LIGHTSTREAM jest najlepszą firmą oferującą pożyczki online, aby udzielić ci pożyczki, której szukałeś bez stresu i dużej ilości papierkowej roboty.
Czy niepokoiło Cię, gdzie uzyskać pożyczkę? odrzucony przez banki z powodu niskiej oceny zdolności kredytowej? lub martwisz się o pożyczanie online.

Nie martw się, ponieważ LIGHTSTREAM KREDYTY zapewni ci pożyczkę na oprocentowanie tak niskie, jak 3%. Skontaktuj się z nami już dziś (lightstreamloansinc@gmail.com).

Nasze usługi obejmują. Pożyczki biznesowe. Pożyczki samochodowe. Pożyczki mieszkaniowe. Pożyczki studenckie . prawdziwe finansowanie. inwestor nieruchomości. kredyty budowlane. kredyty mieszkaniowe. Pożyczki konsumenckie. Pożyczki FHA. pożyczki osobiste. kredyty samochodowe andetc.

LIGHTSTREAM oferuje pożyczki bez ukrytych płatności od 1000 do 20 000 000 EUR / USD / POUNDS na okres od 1 do 20 lat.
Jesteśmy do Państwa dyspozycji przez całą dobę.

Nasze metody są proste i krótkie, co oznacza, że ​​możesz złożyć wniosek i uzyskać pożyczkę w ciągu 24 godzin. Nie wahaj się, nie pozwól, aby ciężar finansowy Cię zagłuszył. Nie pozwól, by finanse powstrzymało ten biznes, pozbawiło cię maszyny, nowego samochodu lub nowego domu.

Skontaktuj się z nami już dziś (lightstreamloansinc@gmail.com)

Skomentuj opinię

Sobota 22 luty 2020 16:23Zgłoś nadużycie
MILAN SOPHIE
MILAN SOPHIE
warsaw
Temat postu: INVEST-BANK - Opinie - Kredyt hipoteczny

Cześć wszystkim,

LIGHTSTREAM jest najlepszą firmą oferującą pożyczki online, aby udzielić ci pożyczki, której szukałeś bez stresu i dużej ilości papierkowej roboty.
Czy niepokoiło Cię, gdzie uzyskać pożyczkę? odrzucony przez banki z powodu niskiej oceny zdolności kredytowej? lub martwisz się o pożyczanie online.

Nie martw się, ponieważ LIGHTSTREAM KREDYTY zapewni ci pożyczkę na oprocentowanie tak niskie, jak 3%. Skontaktuj się z nami już dziś (lightstreamloansinc@gmail.com).

Nasze usługi obejmują. Pożyczki biznesowe. Pożyczki samochodowe. Pożyczki mieszkaniowe. Pożyczki studenckie . prawdziwe finansowanie. inwestor nieruchomości. kredyty budowlane. kredyty mieszkaniowe. Pożyczki konsumenckie. Pożyczki FHA. pożyczki osobiste. kredyty samochodowe andetc.

LIGHTSTREAM oferuje pożyczki bez ukrytych płatności od 1000 do 20 000 000 EUR / USD / POUNDS na okres od 1 do 20 lat.
Jesteśmy do Państwa dyspozycji przez całą dobę.

Nasze metody są proste i krótkie, co oznacza, że ​​możesz złożyć wniosek i uzyskać pożyczkę w ciągu 24 godzin. Nie wahaj się, nie pozwól, aby ciężar finansowy Cię zagłuszył. Nie pozwól, by finanse powstrzymało ten biznes, pozbawiło cię maszyny, nowego samochodu lub nowego domu.

Skontaktuj się z nami już dziś (lightstreamloansinc@gmail.com)

Skomentuj opinię

Dzisiaj 7:36Zgłoś nadużycie
Simone
Simone
simonerenardfr@gmail.com
Temat postu: INVEST-BANK - Opinie - Kredyt hipoteczny

Witam Panie i Pani
Aby otrzymać pożyczkę w ciągu 48 godzin w 100% rzetelnie z maksymalną powagą należy odpowiedzieć na tę wiadomość. co
mają długi w banku lub problemy z kredytem hipotecznym tylko z ich identyfikacją mogą wziąć u nas pożyczkę. spróbuj pożyczki: konsumenckiej, hipotecznej lub zjednoczonej w celu umorzenia długów, studiów, zdrowia, opuszczenia
pilny problem, założenie małej firmy lub po prostu zaoferowanie przedmiotu w jego obecnym stanie nie pomaga. Uzyskaj pożyczkę już dziś bez konieczności czekania miesięcy na przyjęcie ich wniosku. Pożycz w możliwości dotarcia do potrzebujących bez żadnych trudności. Co czeka Skontaktuj się ze mną przez e-mail: simonerenardfr@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama