MultiBank - Opinie - Kredyt hipoteczny

Opinie o kredycie hipotecznym w MultiBank

Piątek 6 styczeń 2012 8:10Zgłoś nadużycie
KredytnaM
KredytnaM

Postów: 157
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: MultiBank - Opinie - Kredyt hipoteczny

MultiBank - Opinie


Kredyt hipoteczny w MultiBanku na zakup mieszkania, domu, budowę domu, remont i wykup nieruchomości


  • okres kredytowania do 40 lat
  • finansowanie do 110% wartości nieruchomości
  • kredyt w PLN i EURO
  • bezpłatne przewalutowania

Czekamy na Twoje opinie o kredycie hipotecznym w MultiBanku

Ostatnio edytowane przez KredytnaM; Czwartek 18 sierpień 2016 7:30
Piątek 3 luty 2012 17:39Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: MultiBank - Opinie - Kredyt hipoteczny
Opinia negatywna

multibank to najgorszy wybór z możliwych, zdecydowanie odradzam! obsługa fatalna wniosek rozpatrywali tyle czasu że sie w głowie nie mieści a i tak nic z tego nie wyszło

Skomentuj opinię

Reklama
Piątek 10 luty 2012 15:19Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: MultiBank - Opinie - Kredyt hipoteczny
Opinia negatywna

potwierdzam, multibank to porażka jeżeli chodzi o takie sprawy jak kredyt hipoteczny, poszukajcie lepiej banku który ma w tym temacie większe doświadczenie

Skomentuj opinię

Czwartek 26 kwiecień 2012 14:39Zgłoś nadużycie
gość79
gość79
Jelenia Góra
Temat postu: MultiBank - Opinie - Kredyt hipoteczny
Opinia negatywna

Ja również potwierdzam. To nie bank tylko wielka pomyłka. Lepiej zostaniecie Państwo obsłużeni w innym banku.

Skomentuj opinię

Środa 7 listopad 2012 15:13Zgłoś nadużycie
były
były
Łódź
Temat postu: MultiBank - Opinie - Kredyt hipoteczny
Opinia negatywna

pomyłki, które popełnił ten bank kosztowały mnie bardzo dużo zdrowia, pieniędzy i czasu. Nie potrafią załatwić najprostszej sprawy, nie znają odpowiedzi na takie same pytania. Ten ban powinien mieć odebrane prawo do udzielania kredytów mieszkaniowych. Jak niezdarny kochanek zawsze zapytają jak było. ŻENADA

Skomentuj opinię

Wtorek 7 maj 2013 20:55Zgłoś nadużycie
agusiaaaa
agusiaaaa
Temat postu: MultiBank - Opinie - Kredyt hipoteczny
Opinia negatywna

Ten bank to dno,analityk rozważający decyzję kredytową idiota nie znający się na budowlance, podjął decyzję kierując nie wiem się czym,brak doświadczenia żenada żenada i jeszcze raz żenada!odradzam składania nawet by wniosku o kredyt szkoda czasu i pieniędzy!

Skomentuj opinię

Środa 8 maj 2013 17:37Zgłoś nadużycie
Romek
Romek
Tarnobrzeg
Temat postu: MultiBank - Opinie - Kredyt hipoteczny

Nigdy nie ufałem takim bankom, które nie mają wielkich udziałów na rynku kredytów hipotecznych. Dlatego też nie dziwię się negatywnym wpisom na temat pracowników tego banku, jak i samego banku.

Skomentuj opinię

Reklama