Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie

Opinie o Open Finance - kredyt mieszkaniowy w Open Finance

Sobota 7 styczeń 2012 13:25Zgłoś nadużycie
KredytnaM
KredytnaM

Postów: 157
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie

Open Finance - opinie

Kredyt hipoteczny - mieszkaniowy przeznaczony na zakup domu, mieszkania, budowę domu, zakup działki, remont itp.

  • wszystkie oferty kredytów mieszkaniowych w jednym miejscu
  • porównanie aktualnych parametrów kredytów mieszkaniowych
  • profesjonalna bezpłatna pomoc w wyborze optymalnej oferty
  • pomoc w załatwieniu wszelkich formalności bankowych
  • pomoc w refinansowaniu i konsolidacji na bardziej atrakcyjny kredyt


Czekamy na Twoje opinie i doświadczenia z kredytem hipotecznym w Open Finance

Napisz nową opinię

Środa 3 grudzień 2014 14:43Zgłoś nadużycie
oszukany .
oszukany .
łódż
Temat postu: Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

Ostrzegam przed nieuczciwymi praktykami doradców open finanse w łodzi korzystałem już z trzech doradców w różnych punktach tej firmy i nie polecał bym nikomu . Dbają wyłącznie o własną kieszeń (prowizja i namierzenie ofiary) namolnie namawiając na produkty z góry skazane na straty , mało tego nie informując klienta o możliwości utracenia wpłaconych pieniążków , sprytnie podsuwając papiery do podpisania .
To nowy AMBER GOLD .

Skomentuj opinię

Czwartek 18 grudzień 2014 16:49Zgłoś nadużycie
Elżbieta Pasternak
Elżbieta Pasternak
Proszowice
Temat postu: Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

Witam :)
Jak obiecałam że odezwę się pod koniec listopada to wybaczcie mi państwo ale sporo osobistych spraw :)
Na samym początku chcę serdecznie podziękować pani Marcie Styczyńskiej doradczyni finasowej z Open Finance znajdującego się w Krakowie przy ul. Szlak 50, za bardzo dobre i szybkie załatwienie kredytu mieszkaniowego oraz wyrównanie rat w jedną korzystną, bardzo pani za to dziękuję :)
Zacznę od początku na samym początku mojej drogi do zakupu mieszkania poszłam do PKOBP w Proszowicach tam pani doradczyni obliczyła dochód mój i mojego męża i wstępnie podała kwotę kredytu na 227tys. zatem poszłam szukać mieszkania na sprzedaż, znalazłam takie ładne mieszkanie ale do remontu za kwotę 120 tys. wróciłam do tego banku podałam jakie to mieszkanie ile warte pani z banku PKOBP przayjeła poszła oglądać mieszkanie a za 3 tygonie powiedziała że kredyt negatywny bo analityk cytuję cytuję słowa pani doradczyni z PKOBP"bardzo docirekliwy" odrzucił, szczerze płakać mi się chciało nie wiedziałam co mam robić siadłam do internetu i zaczełam szukać pierwsze kroki telefonem bły Expander ale znalazłam też Open Finance pierwszy zgłosił się Open Finance więc w Expander odrzuciłam i odwołałam spotkanie. Z panią Martą spotkaliśmy się na drugi dzień przy ul. Szlak 50 w Open Finance zabraliśmy wszystkie dokumenty, przedstawiliśmy sytuacje pani Marta :) sprawdziła obliczyła i najpierw nam zapronowała skonsolidowanie małych kredytów pozbycie się wszelkich długów - tak zrobliśmy jak nas kierowała pani Marta Styczyńska po skonsolidowaniu pani Marta złożyła ponownie wniosek do PKOBP koljene spotkanie z panią PKOBP kolejne oglądanie mieszkania i ... wniosek odrzucony dlaczego ? Bo jestem na rencie która jest ważna 3lata (dodam jestem chora 4 lata na stwardnienie rozsiane) pani Marta sprostowanie wysłała do PKOBP że teraz nie rent stałych tylko czasowe ale to bank PKOBP nie przyjął do wiadomości. W związku z czym pani Marta Styczyńska wysłała wnioski do Alior do mBanku i pierwwszy zgłosił się Alior przyjechał pan mieszkanie obejrzał zrobił zdjęcia i kredyt nam mieszkaniowy przyznano z remontem na mieszkanie :) Uff drodzy internauci jaka ulga i radość to nawet tego się opisać nie da:)
Polecam Open Finace w Krakowie przy ul. Szlak 50 i z czystym sumieniem panią Marte Styczyńską rzetelna,szybka i dokładna :) i w dodatku bardzo sympatyczna i miła :)Pozdrawiam i dziękuję :)

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 18 grudzień 2014 16:59 | Gość

przepraszam za literówki

Reklama
Czwartek 24 wrzesień 2015 16:08Zgłoś nadużycie
Ryszard Bober
Ryszard Bober
Łódż
Temat postu: Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie

OSTRZEGAM WSZYSTKICH POTENCJALNYCH KLIENTÓW OPEN FINANCE W ŁODZI, PRZED WSZELKIM KONTAKTEM FINANSOWYM Z TĄ OSZUKAŃCZĄ INSTYTUCJĄ W OGÓLE, W SZCZEGÓLNOŚCI- Z ŁUKASZEM MICHALAKIEM ,KTÓRY JAKO MÓJ DORADCA FINANSOWY OKRADŁ MNIE Z OSZCZĘDNOŚCI ŻYCIA. W 2010 ROKU WYKORZYSTUJĄC MOJE ZAUFANIE,PODESZŁY WIEK,I OGRANICZONĄ SPRAWNOŚC WZROKOWĄ I ZDROWOTNĄ W SPOSÓB JAWNIE OSZUKAŃCZY I CYNICZNY Z PEŁNĄ ŚWIADOMOŚCIĄ I PREMEDYTACJĄ W MIEJSCE PREZENTOWANEJ MI LOKATY Z DŻWIGNIĄ Z GWARANTOWANYM COROCZNYM 9%OPROCENTOWANIEM SPRZEDAŁ MI FAKTYCZNIE W SPOSÓB OSZUKAŃCZY TZW. TOKSYCZNE POLISOLOKATY PARETO II , PRZEZ CO STRACIŁEM WSZYSTKIE WIELO-LETNIO ODKŁADANE OSZCZĘDNOŚCI ŻYCIA ZNACZNEJ WARTOŚCI. POTENCJALNYCH KLIENTÓW OPEN FINANCE MAJĄCYCH JESZCZE WĄTPLIWOŚCI, TAKŻE INNYCH ZAINTERESOWANYCH PREZENTACJĄ DOWODÓW INFERNALNEGO SYSTEMOWEGO OSZUSTWA, JAKIEGO DOPUSZCZAŁ SIĘ ŁUKASZ MICHALAK -Z OPEN FINANCE ZAPRASZAM DO KONTAKTU NA MÓJ ADRES MAILOWY: rysbob@o2.pl

Skomentuj opinię

Poniedziałek 13 czerwiec 2016 14:11Zgłoś nadużycie
Zoska
Zoska
Radom
Temat postu: Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

Pomogli mi z kredytem na mieszkanie - jestem bardzo zadowolona dowiedziałam się wszystkiego,z cierpliwością podeszli nawet do 2 godzinnej dyskusji o umowie

Skomentuj opinię

Czwartek 4 maj 2017 23:32Zgłoś nadużycie
Klient WB
Klient WB
Łódź
Temat postu: Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

Pracę doradców oceniam negatywnie. Żeby pozyskać klienta są kreatywni i wydają się być kompetentni. Później kompletnie nie dbają o klienta.

Skomentuj opinię

Reklama