Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie

Opinie o Open Finance - kredyt mieszkaniowy w Open Finance

Sobota 7 styczeń 2012 13:25Zgłoś nadużycie
KredytnaM
KredytnaM

Postów: 156
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie

Open Finance - opinie

Kredyt hipoteczny - mieszkaniowy przeznaczony na zakup domu, mieszkania, budowę domu, zakup działki, remont itp.

  • wszystkie oferty kredytów mieszkaniowych w jednym miejscu
  • porównanie aktualnych parametrów kredytów mieszkaniowych
  • profesjonalna bezpłatna pomoc w wyborze optymalnej oferty
  • pomoc w załatwieniu wszelkich formalności bankowych
  • pomoc w refinansowaniu i konsolidacji na bardziej atrakcyjny kredyt


Czekamy na Twoje opinie i doświadczenia z kredytem hipotecznym w Open Finance

Ostatnio edytowane przez KredytnaM; Poniedziałek 7 kwiecień 2014 21:16
Piątek 27 styczeń 2012 13:59Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie

jeśli ktoś jest zupełnie nie ma pojęcia o kredytach mieszkaniowych to polecam skorzystać z pomocy doradców, będzie znacznie prościej, szybciej i na pewno na lepszych warunkach

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 11 styczeń 2013 15:54 | Gość

jeżeli chodzi o kredyt hipoteczny to tak, ale nie polecam korzystać z dodatkowych lokat, ubezpieczeń itp. jakie z pewnością zaproponują

Poniedziałek 18 marzec 2013 20:11 | asia | warszawa

a ja u nich zalozylam konto i jestem bardzo zadowolona, jestem osoba aktywna, dlatego zalozylam konto fitness, dbam o swoje finanse, a dodatkowo dostaje Multikarnet Silver OK System!

Poniedziałek 18 marzec 2013 20:23 | Gość

konto Family Saver w Open Finance zachęcało mnie kiedyś 8% zyskiem, ale po przeczytaniu dokładnie jakie warunki trzeba było spełnić żeby to stało się rzeczywiście 8% to zupełnie mi się odechciało, wyśrubowane limity dosłownie na wszystko trzeba było spełnić żeby uzyskać te 8%

Poniedziałek 25 marzec 2013 22:48 | kaja | wrocław

Ja nie wyobrażam soebie jak by to wyglądało bez pomocy doradcy z open finance. Sama w życiu nie byłabym w stanie porównać ponad 20 ofert i wybrać ta która jest najwłaściwsza.

Czwartek 28 marzec 2013 19:17 | zuza | olsztyn

moim zdaniem warto jest skorzystac z pomocy doradcy, maja fachowa wiedze, do tego porada ich jest darmowa, co komu szkodzi sie przejsc i potem wykorzystac ich rady

Czwartek 12 grudzień 2013 14:03 | miro | Toruń

Nie poleca. Nie kompetentni doradcy, brak kontaktu, jakiejkolwiek informacji. To co udało mi się osobiście załatwić, mówię o kredycie hipotecznym, doradcy nie udało się od końca sierpnia do końca listopad. Przez takiego głąba straciłem 8000. Wystrzegajcie się ich jak zarazy.

Reklama
Sobota 11 luty 2012 22:43Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

nie polecam, openfinance to naciągacze jak wszyscy doradcy

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 17 luty 2013 15:12 | Gość

polecam Open Direct

Niedziela 19 maj 2013 12:07 | Gość

ja również, jeśli już to lepiej skorzystać z Open Direct, tam ludzie pracują na własna kieszeń i na pewnoi lepiej doradzą

Sobota 11 luty 2012 23:01Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Warszawa
Temat postu: Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

ja też nie polecam, doradzą wam taki bank w którym sami dostaną najwiekszy procent za dostarczonego klienta, taka jest prawda o tych wszystkich doradcach, także open finance

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 21 listopad 2013 12:41 | Piotr Szymański | Warszawa

Doradcy naszej firmy nie mają uzależnionego wynagrodzenia od banku, w którym Klient podpisze umowę kredytową. Niezależnie od powyższego otrzymują identyczne wynagrodzenie. Ponadto działanie na szkodę Klienta byłoby dla nich szalenie krótkowzroczne, gdyż najcenniejsze są dla nich polecenia od obsługiwanych Klientów. Krótko mówiąc są zmuszeni działać zawsze dla dobra Klienta, gdyż wówczas uzyskują szanse pozyskania kolejnego z polecenia.

W razie pytań pozostaję do dyspozycji.

Pozdrawiam, Piotr Szymański Online Ekspert Open Finance

Poniedziałek 12 marzec 2012 16:48Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Poznań
Temat postu: Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

a ja skorzystałam z usług doradcy Open Finance i dostałam lepszą ofertę niż bezpośrednio w banku i trzeba wziąć pod uwagę jeszcze to że bank daje też jakiś procent doradcom, także kto tu naciąga bardziej bank bezpośrednio klienta czy doradcy Open Finance?

Skomentuj opinię

Poniedziałek 12 marzec 2012 19:20Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Bydgoszcz
Temat postu: Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie

Ja wolę sam poszukać ofert, niż dawać zarobić pośrednikom. Banki często idą na ustępstwa i obniżają pierwotne koszty, tylko należy dobrze sie targować. A Open Finance po prostu będzie chciało zarobić. Jak przedstawiciel będzie uczciwy, to wybierze najlepszą ofertę, ale jak będzie chcial zarobić, to zapropounje coś co mu daje wiekszy zysk.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 21 listopad 2013 12:45 | Piotr Szymański | Warszawa

Jeśli doradca będzie chciał zarobić to poleci najkorzystniejszy bank dla Klienta. Prawda jest bowiem taka, że najlepszy Klient to Klient z polecenia zadowolonego Klienta. Zatem patrząc długodystansowo złe obsłużenie jednego Klienta jest bardzo krótkowzroczne i nierozsądne. Tracimy bowiem kolejnych Klientów. Ponadto nasi doradcy nie są pośrednikami, a doradcami właśnie. Pośrednik otrzymuje wynagrodzenie prowizyjne, a nasi doradcy niezależnie od banku, w którym Klient otrzyma kredyt, otrzymują identyczne wynagrodzenie.

W razie pytań pozostaję do dyspozycji.

Pozdrawiam, Piotr Szymański - Online Ekspert Open Finance

Czwartek 22 marzec 2012 9:30Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

a ja jestem zadowolony sam nie miałem czasu chodzić po bankach i sprawdzać wszystkie oferty, skorzystałem z usług doradców openfinance i załatwiłem wszystko w dwa tygodnie

Skomentuj opinię

Czwartek 22 marzec 2012 9:44Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

nie polecam, chyba że ktoś się nie orientuje zupełnie albo nie ma czasu, zrobią wszystko aby klient który ma szansę dostać kredyt hipoteczny dostał go w tym banku w którym sami dostana najlepszą prowizję, składaliśmy dokumenty poprzez doradcę do 3 różnych banków, w dwóch przypadkach nie dostaliśmy odpowiedzi pozytywnej bo były niekompletne dokumenty, dopiero po uzupełnieniu dokumentów dostaliśmy 3 oferty pozytywne, jak się okazało ta pierwsza pozytywna była dla nas na najgorszych warunkach finansowych

Skomentuj opinię

Czwartek 22 marzec 2012 22:11Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie

Przecież to oczywiste, że taka firma zaproponuje coś, co sie jej najbardziej opłaca i na czym ma największą prowizję. Wcale nie chodzi jej o dobro klienta, tylko o swój zysk.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 21 listopad 2013 12:49 | Piotr Szymański | Warszawa

Sęk w tym, że nasza usługa jest nastawiona na Klienta, tzn. nasz zysk pojawia się, gdy Klient otrzymuje dobrze wykonaną usługę. Tym zyskiem jest polecenie nas jego znajomym, dzięki czemu otrzymujemy szansę na wykonanie kolejnej usługi doradczej - to właśnie ta szansa jest naszym zyskiem.

W razie pytań jestem do dyspozycji.

Pozdrawiam, Piotr Szymański - Online Ekspert Open Finance

Niedziela 25 marzec 2012 21:13Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Open Finance Kredyt hipoteczny - opinie

Praca jak każda inna, w pierwszej kolejności własny interes na drugim planie dobro klienta

Skomentuj opinię

Reklama