Pekao SA | PKO SA Kredyt hipoteczny - opinie

Opinie o kredycie hipotecznym w Pekao SA

Niedziela 4 marzec 2012 1:00Zgłoś nadużycie
KredytnaM
KredytnaM

Postów: 158
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Pekao SA | PKO SA Kredyt hipoteczny - opinie

Pekao SA | PKO SA - opinie


Kredyt hipoteczny, budowlany, remontowy, Rodzina na Swoim - na zakup/budowę domu, mieszkania, zakup działki budowlanej, remont itp.


  • stała, niska marża przez cały okres spłaty kredytu
  • wysokość udzielanego kredytu hipotecznego do 100% wartości nieruchomości
  • możliwość udzielenia kredytu bez wkładu własnego, po wykupieniu ubezpieczenia
  • maksymalny okres spłaty 30 lat dla kredytu udzielanego w PLN i 20 lat dla kredytów walutowych
  • kredyt hipoteczny w oprocentowaniu zmiennym

Czekamy na Twoje opinie i doświadczenia - kredyt hipoteczny Pekao SA | PKO SA

Napisz nową opinię

Wtorek 4 czerwiec 2013 17:50Zgłoś nadużycie
Matt
Matt
Wrocław
Temat postu: Pekao SA | PKO SA Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

Bank PKO SA to oszuści i wyłudzacze.

Nigdy nie byłem ich klientem i nagle się dowiaduję, że mam u nich 250 zł zadłużenia z karty kredytowej, której nigdy na oczy nie widziałem.

Na dodatek chyba wpisali mnie do BIK. Niestety moja wieloletnia o nich opinia, że jest to żałosny relikt socjalizmu potwierdza się.

Nie dajcie sie nigdy nabrać na ten bank - będziecie gorzko tego żałować!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 23 czerwiec 2013 19:58 | Gość

szczerze to nie widzę tu winy banku, ktoś uzyskał twoje dane i wyłudził coś na twoje imię, to się zdarza wszędzie

Czwartek 11 lipiec 2013 23:17Zgłoś nadużycie
Baśka
Baśka
Brzeg
Temat postu: Pekao SA | PKO SA Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

A jaki to ma związek z kredytami hipotecznymi w PeKaO SA, przecież to nic nie jest związane w kredytami hipotecznymi. Opinie tutaj są jednak na temat kredytów hipotecznych w PeKaO SA pozytywne, bo muszą być pozytywne, bo PeKaO SA ma dobrą ofertę takich kredytów hipotecznych, mają najniższe raty kredytowe dla różnych opcji kredytów hipotecznych, nie ma wielkich obciążeń związanych z kredytem hipotecznym.

Skomentuj opinię

Reklama
Środa 31 lipiec 2013 14:31Zgłoś nadużycie
Niezadowolony
Niezadowolony
Gdynia
Temat postu: Pekao SA | PKO SA Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

Uwaga na Odział w Gdyni ul.Nowowiczlińska (Tesco).Długi czas wydzwaniali z ofertą kredytową i jak się zdecydowałem na zmianę mieszkania i kredyt oczywiscie to zostało wszystko przepięknie wyliczone i że nie ma problemu.Jak przyszło do faktycznego podpisania umowy okazało się że ukryte dodatkowe koszty to jakies 10000zł.Wielkie brawa dla obsługi z tej placówki za doradztwo i nabijanie w butelkę stałych klientów.Pewnie co niektórzy za taki numer pozrywali by paznokcie albo połamali ręce.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 8 styczeń 2016 17:50 | Gość

a ja z własnego doświadczenia nie potwierdzam i polecam ten oddział

Środa 17 luty 2016 14:57Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pekao SA | PKO SA Kredyt hipoteczny - opinie

jak długo trzeba czekać aż odpowiedzą z centrali pekao sa?

Skomentuj opinię

Poniedziałek 4 lipiec 2016 17:29Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pekao SA | PKO SA Kredyt hipoteczny - opinie

ile trzeba być zatrudnionym zeby dostac kredyt hipoteczny pko sa?

Skomentuj opinię

Niedziela 6 październik 2019 0:38Zgłoś nadużycie
alixfenande@gmail.com
alixfenande@gmail.com
whatsapp: 33755806766
Temat postu: Pekao SA | PKO SA Kredyt hipoteczny - opinie

Oferta pożyczki między osobami w wysokości 2%

Witam Indywidualna Oferuję pożyczkę w wysokości 5000 zł lub EURO do 10.000.000 zł lub EURO każdemu, kto może ją spłacić wraz z odsetkami według niskiej stopy 2%. Jesteśmy osobami, które oferują pożyczkę między poważnymi osobami, które Potrzeba małych firm. Udzielamy pożyczek lokalnych i pożyczek międzynarodowych ludziom na całym świecie. Nie potrzebujemy dużo dokumentów. Uczciwa pożyczka oraz uczciwy i niezawodny. Jeśli chcesz wiedzieć, co możemy dla Ciebie zrobić z całym naszym doświadczeniem, skontaktuj się z nami już dziś. E-mail: alixfenande@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama