PKO BP Kredyt hipoteczny - opinie

Opinie o kredycie hipotecznym w PKO BP

Środa 4 styczeń 2012 9:07Zgłoś nadużycie
KredytnaM
KredytnaM

Postów: 157
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: PKO BP Kredyt hipoteczny - opinie

PKO BP - Opinie


Kredyt hipoteczny PKO BP na zakup mieszkania, domu, budowę domu, remont, zakup działki rekreacyjnej, kredyt mieszkaniowy Rodzina na Swoim


  • do 20% kwoty kredytu możesz przeznaczyć na dowolny cel
  • waluta w jakiej jest udzielany kredyt: PLN
  • długi okres kredytowania nawet do 40 lat
  • wakacje kredytowe raz w roku
  • finansowanie do 100% wartości nieruchomości
  • dostępność kredytu w programie "Rodzina na Swoim"
  • niska marża
  • brak opłat za wcześniejszą spłate kredytu

Czekamy na Twoje opinie o kredycie hipotecznym w PKO BP

Napisz nową opinię

Czwartek 15 marzec 2012 16:40Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: PKO BP Kredyt hipoteczny - opinie

oprocentowanie kredytu hipotecznego w pko bp nie jest wcale takie niskie no chyba że weźmiemy kilka dodatkowych produktów, konto osobiste, kartę kredytową no i oczywiście systematyczne niemałe wpływy na konto jak najbardziej pożądane, jakieś ubezpieczenia dodatkowe pewnie też się znajdą, jak już nakupujemy :) to i oprocentowanie będzie trochę niższe, ale czy się opłaci? porównując z innymi ofertami raczej nie wypada to zbyt zachęcająco

Skomentuj opinię

Poniedziałek 19 marzec 2012 18:42Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: PKO BP Kredyt hipoteczny - opinie

nie wiem jak z kredytami hipotecznymi, ale ostatnio wszędzie głośno o banku pko bp z tej złej strony

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 3 grudzień 2012 9:00 | Gość

taki jest internet że jak się już pisze to zazwyczaj źle, ludzie wchodzą żeby ponarzekać i sobie w ten sposób ulżyć, jak ktoś jest zadowolony to nie wchodzi na forum żeby wypisywać pochlebne opinie tylko siedzi cicho i korzysta z życia a nie narzeka na forum, a że pko bp to bank który udziela najwięcej kredytów hipotecznych w Polsce to chcąc nie chcąc ma najwięcej opinii :)

Reklama
Środa 4 kwiecień 2012 23:04Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: PKO BP Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

zależało nam na szybkim załatwieniu kredytu i panie z pko bp we wrocławiu spisały się znakomicie, kompetencja, miłe podejście do klienta, żadnego mataczenia, jasne warunki, śmiało moge polecić kredyt hipoteczny w pko bp

Skomentuj opinię

Piątek 13 kwiecień 2012 0:00Zgłoś nadużycie
dj
dj
Kielce
Temat postu: PKO BP Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

U mnie podobnie (Kielce) trzy tygodnie i kredyt na koncie.Warunki przyzwoite.

Skomentuj opinię

Piątek 13 kwiecień 2012 7:02Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: PKO BP Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

Wiele osób narzeka na PKO BP a ja zupełnie nie wiem dlaczego. Bardzo jesteśmy zadowoleni z obsługi, z kompetencji i z szybkości całej procedury.

Skomentuj opinię

Piątek 13 kwiecień 2012 15:20Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: PKO BP Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

Ten bank, to kompletna porażka!. Dostaliśmy decyzję pozytywną, po czym analityk wymyślił warunki do podpisania umowy, z których jeden okazał się niemożliwy do spełnienia, przedłożyliśmy pismo z Urzędu Skarbowego potwierdzające iż nie ma podstaw prawnych do wydania zaświadczenia jakiego zażądał. W rezultacie decyzja pozytywna została zamieniona na negatywną. Analityk kompletnie nie znający przepisów, zażądał aktualnego wpisu do ewidencji wydanego przez Urząd Miasta, nie wiedząc, że od lipca 2011 UM nie wydaje już takich zaświadczeń, tylko drukuje się je z internetu. Braku wiedzy i niekompetencji mogłabym wymienić jeszcze klika. STANOWCZO ODRADZAM!!!!!

Skomentuj opinię

Czwartek 19 kwiecień 2012 15:11Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Nysa
Temat postu: PKO BP Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

Załatwiliśmy kredyt w 2 tygodnie, wszystko sprawnie, rzetelne informacje, doradca z doświadczeniem, bez żadnego ściemniania, polecam bank PKO BP!

Skomentuj opinię

Wtorek 24 kwiecień 2012 13:03Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Opole
Temat postu: PKO BP Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia pozytywna

też mamy kredyt w PKO BP, obsługa profesjonalna, nie mam żadnych zastrzeżeń, a kredyt jak kredyt, trzeba spłacać w terminie

Skomentuj opinię

Niedziela 13 maj 2012 16:12Zgłoś nadużycie
x
x
x
Temat postu: PKO BP Kredyt hipoteczny - opinie
Opinia negatywna

Długie zwlekanie, co chwile jeszcze jakieś dokumenty do dokładania po każdym dosłaniu dokumentów długie czekanie, w oddziale wyliczona zdolność złożyłam na połowę tej sumy na którą podobno była zdolność a okazało się że nie otrzymam kredytu, w dodatku zaświadczenia przez tą powolność traciły ważność i trzeba było donosić nowe po to aby usłyszeć że jest odmowa- po prostu tragedia jakby nie mogli od razu powiedzieć czy jest sens donoszenia tych papierków czy jest szansa na kredyt- przecież to nie moja wina że nie powiedzieli od razu o wszystkich potrzebnych dokumentach i nie z mojej winy mijały terminy ważności zaświadczeń 4 miesiące załatwiania szkoda czasu, pieniędzy i nerw

Skomentuj opinię

Piątek 6 lipiec 2012 17:33Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Gryfice
Temat postu: PKO BP Kredyt hipoteczny - opinie

Ja też jestem ciekawa ile mi to zajmie. Dzisiaj złożyliśmy z mężem wniosek :) Powiedziano nam zeby czekać 2 tygodnie na decyzje ale moja mama załatwiła ten sam kredyt w 3 dni. Mam nadzieje, że nie bedziemy długo czekac. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów:)

Skomentuj opinię

Reklama